top of page
HUBOBE .png

Wonen is mooi in Lek & Dal!

Welkom op de enquêtepagina van Hubobe. Dank u wel dat u de tijd neemt om de enquête in te vullen. Het invullen zal slechts 3 minuten duren en wie weet wint ú die waardebon van €25,00 die onder de inzenders verloot wordt.

Omdat Hubobe in de gesprekken met de wethouder van Lek & Dal en Woonstichting Woonplezier, beslissingen neemt en afspraken maakt voor de aankomende vier jaar, willen wij graag úw mening weten over een paar zaken. Zo weten wij hoe u er over denkt en kunnen wij úw stem meenemen bij het maken van deze afspraken.

man-person-people-hair-male-portrait-485

De inzendingen worden vertrouwelijk behandeld, maar als u uw naam- en mailgegevens invult maakt u direct kans op de waardebon, en schrijven wij u ook weer in voor de volgende enquete, met weer een winkans!

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage, want úw mening telt!

Alfons Zorgdrager

Voorzitter van Hubobe

Enquêteformulier
1. Hoe is uw huishouden samengesteld?
2. Wat is uw huidige huurprijs per maand?
3. Hoe beoordeelt u de kwaliteit van uw woning?
(1 ster is 'vrij slecht', 2 sterren is 'niet zo goed', 3 sterren is 'goed', 4 sterren is 'heel goed', 5 sterren is 'fantastisch'
Vrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastisch
4. Om de doorstroming in huurwoningen te stimuleren doet Woonstichting Woonplezier er goed aan om bij verhuizing de huurprijs van de nieuwe woning, voor een periode van een jaar, gelijk te laten zijn aan de huurprijs van de oude woning. Pas daarna gaat de huur stapsgewijs omhoog.
5. Wat vindt u van de betrokkenheid van bewoners bij u in de buurt?
Denkt u hierbij aan de manier waarop de buurtbewoners met elkaar omgaan  en de mate waarin de bewoners zich willen inzetten voor de buurt.
BeoordelenVrij slechtNiet zo goedGoedHeel goedFantastischBeoordelen
bottom of page