top of page

PRAKTISCH Handboek voor iedereen die met huren te maken heeft

In handzaam A5-formaat

7 x 10 Open and closed book mockup.png
gratis verzending!

€24

95

Ben jij betrokken bij een huurdersorganisatie en op zoek naar praktische, bestuurlijke inzichten en concrete handvatten in de aansturing van een huurdersorganisatie? Het nieuwste boek van De Nieuwe Wind, "Besturen van een huurdersorganisatie in de praktijk", is jouw ultieme gids voor het navigeren door de soms complexe wereld van huurdersorganisaties. Een echte aanrader voor bestuursleden die goed geïnformeerd willen besturen.

Dit boek is speciaal samengesteld voor zowel beginnende als ervaren huurdersorganisaties en biedt waardevolle handvatten om de uitdagingen van het bestuurlijke werk effectief aan te pakken. Van het opzetten van een strategisch plan tot het omgaan met dagelijkse taken, elk aspect van het huurdersorganisatie-bestuur wordt grondig behandeld.

Ontdek hoe je:
  • Een effectief bestuur vormt en samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken.
  • Inzicht krijgt in de rechten en plichten van huurdersorganisaties binnen het bredere huurrechtelijk kader.
  • De betrokkenheid van huurders vergroot en een sterke gemeenschap opbouwt
  • Praktische strategieën ontwikkelt voor het onderhandelen met verhuurders en andere belanghebbenden.

    En nog veel meer!

Mis deze kans niet om jouw huurdersorganisatie naar nieuwe hoogten te tillen. Bestel nu jouw exemplaar van "Besturen van een huurdersorganisatie in de praktijk" voor slechts € 24,95, inclusief verzendkosten. Haal het boek dat de sleutel biedt tot effectief en succesvol huurdersorganisatiebeheer vandaag nog in huis!
BESTELFORMULIER

Bedankt voor de inzending!

bottom of page