top of page

De NIEUWE WIND ONTZORGT...

5 Jaar De Nieuwe Wind.png

Werving en selectie

Het moment is daar: je bestuur moet worden uitgebreid. Advertenties in de lokale krant hebben geen resultaat en je hebt geen idee wat  je nog moet doen om je huurders te bereiken en ze enthousiast te krijgen voor een bestuursfunctie in jouw huurders-organisatie.

Of je mag een lid van de Raad van Commissarissen voordragen bij je corporatie terwijl je dat nog nooit gedaan hebt. Hoe pak je dat aan? Wat is de procedure en waar begin je?

job-4131482_1280.jpg

Stuk voor stuk legitieme vragen waar iedere huurdersorganisatie één of meerdere  malen mee te maken krijgt. Het zijn ook geen zaken waar je als vrijwilliger in een huurdersorganisatie vaak mee te maken hebt, maar toch moet  je eraan geloven. En dat terwijl je nog zoveel andere zaken moet aanpakken.

ONTZORGING

Gelukkig zijn de ervaren adviseurs van De Nieuwe Wind wél bekend met het werven en selecteren van bestuursleden en leden van de Raad van Commissarissen (RvC). Hoe zou je het vinden als we jouw vraagstuk samen zouden aanpakken? We ontzorgen je in het proces door belangrijke zaken voor je te regelen en het vacature- en aanmeldingsproces voor jouw organisatie te verzorgen.

Samen met jou stellen we een functieprofiel op en gaan aan de slag. We richten een digitaal aanmeldportaal in, speciaal voor jouw organisatie en houden je gedurende de looptijd van de aanmeldtermijn op de hoogte van de voortgang. Dan gaan we aan de hand van jouw wensenlijst, samen in gesprek met de kandidaten en maken een eerste selectie. Door de beproefde methode die we hanteren komen we uiteindelijk tot de gewenste kandidaat voor jouw bestuur of RvC. Mooi hè, zo'n ontzorgservice?!

TECHNIEK & Communicatie

De Nieuwe Wind beheerst de techniek om een afgeschermde aanmeldpagina te realiseren, zodat kandidaten veilig kunnen solliciteren naar een functie binnen jouw organisatie. Dat maakt het proces erg overzichtelijk en je krijgt dan ook  regelmatig een overzicht van de aanmeldingen. Alles AVG-safe natuurlijk!

Om bekendheid te geven aan jouw wens om een geschikte collega te vinden maken we voor jou een advertentie op maat. Via digitale kanalen kunnen wij die advertentie lokaal verspreiden, maar je kunt dit natuurlijk zelf ook lokaal bij de media uitzetten. Als jij of je corporatie  een digitaal adressenbestand hebben, kunnen we daarmee aan de slag en bereik je snel een mooi resultaat. 

laptop-notebook-writing-screen-typing-gi

Wil je meer weten over ons wervings- en selectie-aanbod? Lees dan onze brochure of neem direct contact op met jouw adviseur.

Het aanbod is altijd maatwerk. Wij kunnen je uiteraard precies vertellen wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. Dát is ontzorgen!

bottom of page