top of page
Uw project is onze passie_edited.jpg

Uw Project is onze passie

Zou u naar uw idee veel meer uit uw organisatie of bedrijf willen halen dan er nu uit komt? Zou u de processen met meer aandacht voor de huurder in willen richten? Dan bent u hier op de juiste plek! 

Als u een sterke of onderscheidende positie wilt innemen in de samenwerking tussen huurders, de woningcorporatie en uw organisatie of bedrijf vraagt dat om anders te werken dan dat u tot nu toe deed. 
Misschien vindt u het lastig om met afstand naar uw organisatie of bedrijf te kijken en te zien welke stappen u moet zetten om betere resultaten te behalen... 

Wij doen niets liever dan mensen in organisaties met idealen, helpen in de versnelling te komen. We leren u wat nodig is om een krachtige positie in te nemen in het speelveld van de achterban, woningcorporaties en gemeenten. 

Ook zijn wij enthousiast om bouwbedrijven met groeikansen te helpen zich onderscheidend te positioneren in de markt. We adviseren en helpen, indien nodig hands-on, vastgoedprocessen waarin bewonersparticipatie ruime aandacht heeft, accuraat, vlot en vooral praktisch uit te voeren.
 
Zelf zijn we binnen onze netwerken ook enthousiaste ondernemers met idealen. Vanuit ons hart willen we bijdragen aan een mooiere wereld waar mensen en ontwikkelingen samenkomen. Een wereld waarin de positie van huurders sterk is. Vanuit onze zakelijke blik focussen we op participatieprocessen en staan voor hoge kwaliteit en uitstekende nazorg met en een hoge mate van aandacht voor de klant.
Het gemiddelde cijfer dat deelnemers ons tot nu toe gaven op het aspect 'waardevolle training' is een 8,4. Wilt u meer weten over de ervaringen van anderen met ons? Klik dan hier.

Het omzetten van onze idealen en het verschil te maken in de markt is ons gelukt. Met onze kennis en ervaring helpen we u waarde toe te voegen aan uw bestuur, huurdersorganisatie, woningcorporatie of bedrijf. En dat gaat lukken. Daar zijn we van overtuigd!
 
Wij zijn De Nieuwe Wind; een netwerkorganisatie waarin diverse mensen bewogen samenwerken om beweging te brengen in de wereld van wonen en huren.

bottom of page