top of page

Nieuwe partner

Bijgewerkt op: 5 mrt. 2020

Vanaf 1 februari is het een feit en wat zijn we trots om te mogen melden dat het De Nieuwe Wind-team versterkt wordt door Anita Gerritsen.


Anita heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de huursector. Met bijna dertien jaar ervaring in het huurderswerk, de participatieprocessen en de kennis van wet- en regelgeving is Anita voor De Nieuwe Wind de spin in het web als het gaat om het volgen van projecten, processen en afspraken. Met de technische kennis die zij heeft verworven in haar commerciële loopbaan, kent Anita alle ins en outs van de moderne social media.


Anita weet als geen ander de puntjes op de i te zetten. Als chef de bureau bij De Nieuwe Wind bewaakt ze nauwgezet afspraken, organiseert en overziet ze de aanmeldingsprocessen voor bijeenkomsten en is ze tevens onze social media specialist voor onze klanten. We zijn enorm blij dat Anita ons team komt versterken. Met Anita heeft De Nieuwe Wind een krachtig organisatietalent aangeworven die onze organisatie nog meer laat bewegen en met wie we nog beter kunnen aantonen dat onze participatie wél werkt!
51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page