47427413601-2b6238bd7d-k (1).jpg

Thema: Woongeluk

Kalender 16 september.png

Datum: 16 september 2021

Tijd: 10:00 uur - 17:00 uur

Locatie: Hotel de Heerlickheijd

Staringlaan 1, Ermelo

Tel: 0341- 568 585

Aanmeldingsformulier voor de Algemene Jaarvergadering

We zijn verheugd dat u zich aanmeldt voor de Algemene Jaarvergadering van het Landelijk Huurders Platform, in Ermelo. 

Op 16 september organiseren we deze bijeenkomst voor u en samen gaan we aan de slag met het thema 'Woongeluk'.

Woongeluk, wat is het precies en hoe draagt u zelf bij aan het vergroten van woongeluk? Samen, en met de inbreng van professionals proberen we daar een antwoord op te krijgen.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de bijeenkomst. We zorgen voor een prima lunch en als u speciale dieetwensen heeft, mag u dat in het formulier aangeven, dan houdt het hotel rekening met uw wensen.

We hebben helaas wat regels moeten inbouwen vanwege de RIVM-maatregelen, waar het Landelijk Huurders Platform zich vanzelfsprekend aan zal houden. Van iedere huurderscommissie kan maar één persoon aanwezig zijn om zo veel mogelijk huurderscommissies de gelegenheid te geven om deel te nemen aan de bijeenkomst. U kunt wel iemand extra aanmelden, maar deze persoon komt op de (af)wachtlijst en mag meekomen wanneer er extra plaatsen beschikbaar zijn. Hierover ontvangt u na 8 september a.s. nader bericht.

Live-uitzending via internet (streaming)

Net zoals vorig jaar biedt het Landelijk Huurders Platform u de mogelijkheid om de Algemene Vergadering vanuit thuis live mee te kijken via internet. Via de digitale uitzending kunt u de Algemene Vergadering vanuit uw eigen huis bijwonen. Als u zich via de onderstaande knop registreert, krijgt u van ons een e-mail met een unieke en persoonlijke link om de directe uitzending van de Algemene Jaarvergadering te starten. Daarvoor is geen technische kennis noodzakelijk, u hoeft alleen op 16 september om 10:30 uur op de knop te drukken en u wordt automatisch verbonden met Hotel De Heerlickheijd van Ermelo, zodra de vergadering begint. Geef in het aanmeldingsformulier aan of u de directe uitzending thuis wilt volgen, dan kunnen wij u de email met de link sturen.

Aanmeldformulier
Algemene Jaarvergadering 
16 september 2021

Maak uw keuze;
wilt u de bijeenkomst volgen in Ermelo of via internet:

Ik ben betrokken geweest bij het proces prestatieafspraken in 2020

Als u met het openbaar vervoer komt, kunt u gebruikmaken van de taxiservice van het station naar het hotel. 

Als u verder dan 120 kilometer van het hotel woont, biedt Het Landelijk Huurders Platform de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van €50,00 een hotelovernachting, inclusief ontbijt, te reserveren. 

Tijdens de bijeenkomst worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt. Door deel te nemen aan de bijeenkomst verklaart u zich akkoord met het gebruik van deze opnamen voor bijvoorbeeld de website van het LHP.

We verzoeken u vriendelijk om bij verkoudheid, koorts of klachten die kunnen wijzen op een COVID-19 besmetting of wanneer iemand uit uw directe omgeving deze klachten heeft, thuis te blijven. Het spreekt voor zich dat indien er ontwikkelingen zijn met betrekking tot COVID-19, wij u hierover zullen informeren.

De aanmeldingstermijn voor de Algemene Jaarvergadering is verstreken. Bel voor meer informatie tussen 10.00 en 12.00 uur, naar telefoonnummer 085 - 48 33 127

LHP logo fc.tif