top of page
LHP Logo met Payoff label.png

Jaarvergadering Landelijk Huurders Platform

U bent uitgenodigd

Aan de leden van huurderscommissies of gelijkgestelde huurdersorganisaties,
Op woensdag 10 mei 2023 organiseert het Landelijk Huurders Platform weer haar Jaarvergadering. Tijdens deze dag legt het LHP verantwoording af voor het afgelopen jaar en worden de plannen voor het komend jaar bekendgemaakt. Samen met u zullen we na het officiële ochtendprogramma, gezamenlijk de lunch gebruiken. Het middagprogramma heeft als thema 

Themalogo De Toekomst Begint Nu.png
De Toekomst Begint Nu - Tekst Logo.png

Het bestuur van het Landelijk Huurders Platform gelooft in emancipatie van de mensen die huren, het vergroten van bewustwording die invloed mogelijk maakt en zeggenschap vergroot. Zelf invloed uitoefenen, een rol opeisen en uw stem laten horen is één van de sleutels om uw eigen woongeluk te realiseren. 

 

We ontmoeten u graag tijdens deze inspirerende dag waar we u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en samen met u de toekomst ingaan. Onder leiding van enthousiaste sprekers krijgt u meer inzicht in welke stappen u zelf kunt ondernemen en hoe u zelfverzekerd het gesprek aangaat tijdens o.a. het maken van lokale prestatieafspraken.

 

Om 9.30 uur staat de koffie voor u klaar, waarna we om 10.00 uur starten met de vergadering. Het evenement zal plaatsvinden in het Van der Valk hotel in Harderwijk, een prachtige locatie die het perfecte decor biedt voor een productieve en inspirerende vergadering.

c166x387-standard-scale-4_00x-gigapixel.jpg

Adresgegevens:

Van der Valk Hotel Harderwijk

Leuvenumseweg 7

3847 LA Harderwijk

Programma
09.30 – 10.00   
Ontvangst met koffie
 
10.00 – 11.20
Het ochtendprogramma
 1. Welkomstwoord en opening door de dagvoorzitter en Rob Roza, voorzitter LHP
 2. Mededelingen
 3. Vaststelling verslag van de Algemene Vergadering d.d. 18 mei 2022
 4. Toelichting op het jaarverslag LHP 2022
 5. Toelichting op het financieel jaarverslag LHP 2022
 6. Verslag van de kascommissie, het verlenen van decharge aan het bestuur en benoemen van de kascommissie voor controle 2023
 7. Bestuur mededelingen met o.a. benoemen kandidaat/aangeslotenen
11.30 – 12.30
In gesprek met Christine Bleijenberg, onderzoeker aan de Haagse Hogeschool. Een enthousiaste vrouw die participatie in de samenleving aanjaagt en de zeggenschap van burgers stimuleert. Ter voorbereiding op het middagprogramma.
 
12.30 – 13.30
Pauze met lunch
 
13.30 – 15.30
Het middagprogramma 
 
De toekomst begint nu! 
Toelichting op het interactieve middagprogramma en welkom aan de gasten. 
 
 1. Rosanne Kamer, adviseur strategie en innovatie bij WZN, vertelt waarom Woonzorg Nederland zoveel belang hecht aan invloed vanuit de mensen die huren. Ook hoort u wat u van Woonzorg kan verwachten als het gaat om invloed uitoefenen op de eigen woonomgeving en waarmee ze u als lid van een huurderscommissie in kunnen ondersteunen.

  Vanzelfsprekend bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.

   
 2. Thea de Feijter en Christine Bleijenberg nemen u mee in de dialoog, het uitwisselen van ervaringen en van elkaar leren: Participatie in processen rondom prestatieafspraken; 

  Hoe kijkt u hiertegen aan? Welke ervaringen heeft u hier (al) mee? Wat zijn uw ambities om uw zeggenschap te vergroten? Wat of wie heeft u hiervoor nodig?

  Bevindingen samenvatten en vervolgstappen benoemen. 

   
 3. Sluiting van de vergadering met een uitnodiging om na te praten en gezamenlijk een hapje en drankje te nuttigen. 
15.30 – 16.30
Borrel in de foyer
 
Het bestuur van het LHP wenst u een interessante en inspirerende dag toe met ruimte voor onderlinge afstemming en netwerken.
Aanmelden
Aanmelden is noodzakelijk maar erg eenvoudig; vul onderstaand aanmeldingsformulier in en sluit af door op de verzendknop te klikken. U krijgt van ons een bevestiging op het emailadres dat u op het aanmeldformulier opgeeft. Op het aanmeldformulier kunt u ook uw eventuele dieetwensen aan ons doorgeven. Woont u verder dan 125 km vanaf het hotel in Harderwijk, dan is in overleg een hotelovernachting mogelijk. Reist u met het het openbaar vervoer, dan is een taxiservice vanaf station Harderwijk mogelijk.
Eventuele vragen die u aan het bestuur heeft kunt u ook via het aanmeldformulier doorgeven. De antwoorden op deze vragen zullen na afloop van de jaarvergadering worden verstrekt in de documenten die u van ons ontvangt. Dringende vragen worden zo mogelijk eerder beantwoord.

Liever telefonisch aanmelden? Bel dan op werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur naar 085-48 33 127.

 

Het bestuur van het Landelijk Huurders Platform kijkt ernaar uit u op 10 mei te mogen verwelkomen.

Aanmelden

(velden met een * zijn verplichte velden)

Indien u gebruikmaakt van de taxiservice, altijd uw mobiele telefoonnummer invullen 

Ik neem als tweede persoon mee:

De inzendingstermijn is verstreken. Voor vragen, bel tussen 10-12 uur op werkdagen naar 085–483 31 27

LHP Logo met Payoff label.png
Aanmelden
bottom of page