top of page

Bestuurlijk groeien

Visievorming in de praktijk

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
4,5 uur
De Samenvatting

Deze training staat in het teken van het vormen van een visie waardoor u als huurdersorganisatie in staat bent pro-actief uw rol te vervullen. Op een praktische wijze en interactief. U gaat naar huis met kennis en inzichten vanuit uw hoedanigheid als bestuurder van een huurdersorganisatie.Van huurdersorganisaties wordt steeds meer gevraagd. Waar sta je voor en waar ga je voor, in relatie tot uw achterban? Interactief en voortdurend in relatie tot uw praktijk en positie komt u aan het eind van de dag met tal van inzichten tot prioritering en visievorming van uw huurdersorganisatie.

 

U versterkt hiermee niet alleen uw positie in de driehoek met gemeente en woningcorporatie. Ook voor uw achterban is het duidelijk waar u voor staat. Het programma bestaat uit een aantal onderdelen waarbij uw huurdersorganisatie en uw achterban centraal staan. De praktische tips waar u mee naar huis gaat hebben dan ook betrekking op de gemeente en regio waarin u actief bent.

 

Vooraf overleggen we met u over de indeling van het programma. Zodat de kennis en vaardigheden die u opdoet aansluiten bij de al aanwezige kwaliteit binnen het bestuur.

 

Wij komen graag naar u toe. Op een locatie en een tijdstip die voor u het beste uitkomt, indien u dit wenst in de avonduren. Mocht het niet mogelijk zijn de training bij u op locatie te volgen, dan kijken we graag, samen met u, naar een geschikte locatie bij u in de omgeving.

DOWNLOAD BROCHURE
bottom of page