top of page

Bestuurlijk groeien

Online Training - Digitale Leeromgeving

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
n.t.b.
Onderwerpen bespreken

Online training

Veel besturen hebben afspraken gemaakt om drie cursusdagen per jaar te volgen. Als het lastig is om agenda’s af te stemmen of reistijden te overbruggen, is er vanaf nu de mogelijkheid om op een flexibele manier om te gaan met training voor je bestuur of organisatie.

 

De Nieuwe Wind staat al 5 jaar bekend om de persoonlijke touch bij het organiseren en uitvoeren van deskundigheidsbevordering. Juist die werkwijze heeft onze populariteit doen stijgen. Online training is voor De Nieuwe Wind wat dat betreft niet anders. Bestuursleden die eenmaal kennisgemaakt hebben met de digitale lesmethode zijn razend enthousiast. De digitale omgeving waarin De Nieuwe Wind met jou samenwerkt geeft alle ruimte voor persoonlijke aandacht en individuele kennisoverdracht. Dus alleen, of samen met je collega-bestuursleden. 

 

Inhoud

Dat de inhoud er echt toe moet doen staat voor de ervaren trainers van De Nieuwe Wind als een paal boven water. Vooraf wordt duidelijk met je doorgenomen wat het thema is, welk eindresultaat je wilt bereiken en wat nodig is om jou te helpen aan informatie die jij nodig hebt. Doe je mee, dan sturen we de lesstof en informatie ruim van tevoren naar je op. Daarna kun je de informatie en het lesmateriaal op de alleen voor jou toegankelijke webpagina’s digitaal raadplegen. Jij bepaalt hoe lang deze informatie beschikbaar blijft. Dit spreken we uiteraard vooraf met je door. Alle deelnemers ontvangen na het volledig afronden van de training een digitaal deelname certificaat. 

 

Techniek

De techniek die De Nieuwe Wind gebruikt is veilig en geavanceerd maar zeer gebruiksvriendelijk. Iedere gebruiker met een notebook, tablet, PC (met camera) en een stabiele internetverbinding is in staat de training online te volgen.

 

Milieu

Niet in de laatste plaats denken wij bij online trainingen aan het milieu. Door vanuit de eigen woonomgeving deel te nemen wordt onnodig reizen voorkomen.

 

Alles online?

Gaat De Nieuwe Wind dan álle trainingen online verzorgen? Nee, zeker niet, want als jij daar voor kiest komen we natuurlijk bij je langs. Ook zijn evenementen als bewonersavonden, grote bijeenkomsten en algemene jaarbijeenkomsten niet geschikt om online te verzorgen.

bottom of page