top of page

Social Media

Nieuwsbriefservice

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
12 maanden
Onderwerpen bespreken

Uren zwoegen om een leuk en interessant artikel te maken, maar dan weer te weinig tijd om het écht goed voor elkaar te krijgen. En uw organisatie echt op de kaart zetten met een Facebook account waar iedere week iets nieuws op te lezen is, is dat vol te houden? 

 

We krijgen geregeld de vraag hoe je dat nou goed voor elkaar krijgt. Een eenvoudig antwoord is er niet, want als je je achterban wilt betrekken bij je activiteiten, zul je moeten zorgen dat er voldoende informatie blijft stromen. Om dit via een nieuwsbrief of Facebook op regelmatige basis te blijven doen vergt tijd, veel tijd

En dat is waar het bij veel bestuursleden aan mankeert; er is namelijk niet zoveel tijd om dit soort activiteiten goed uit te voeren. Terwijl je een grotere betrokkenheid bij je achterban genereert als je regelmatig 'je gezicht laat zien'. Geen tijd, wel de wens om het goed te doen. De Nieuwe Wind biedt de oplossing:

 

Nieuwsbriefservice

Het Social Media team van De Nieuwe Wind levert een all-inclusive oplossing; Als je al een digitaal emailbestand hebt, verzorgen zij tweemaandelijks een nieuwsbrief met berichten die specifiek gericht zijn op de doelgroep van jouw organisatie. Nog geen digitaal emailbestand? Dan gaan wij aan de slag om een bestand te genereren. Uiteraard worden ook de lokale berichten die je zelf bedenkt of aanlevert in de nieuwsbrieven opgenomen. Eindelijk een manier om zonder al de rompslomp toch te zorgen dat je zichtbaar bent en je organisatie goed op de kaart gezet wordt. De Nieuwe Wind regelt het allemaal!

bottom of page