top of page

Bestuurlijk groeien

Intern beginnen is Extern winnen

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
2 dagen

Waarvoor is jouw organisatie op de wereld, en waar sta je voor? Vragen die soms lastig te beantwoorden zijn in een maatschappij die voortdurend verandert en waar je soms moet knokken om gezien en gehoord te worden door je achterban/doelgroep

 

Intern versterken

Hoe zorg je ervoor dat je doelgroep weet dat je er bent, en dat jij en jouw organisatie het verschil kunnen maken? Daarvoor moet je eerst intern zorgen dat de eigen organisatie sterk staat, de doelen duidelijk zijn en de neuzen dezelfde kant op staan. Pas wanneer je intern sterk staat kun je vraagstukken van buitenaf het hoofd bieden. Dat lijkt eenvoudig, maar vergt een strategische aanpak. Zeker bij organisaties die al langer bestaan is de focus soms verschoven en is het verstandig de kerntaken opnieuw tegen het licht te houden. 

 

Gedurende twee dagen brengt De Nieuwe Wind, samen met jou en jouw bestuur, je organisatie in kaart en stelt duidelijke strategische doelstellingen vast voor jouw team. Zo ben je beter en doelmatiger in staat om er daadwerkelijk te zijn voor je doelgroep. 

 

Extern profileren

Nadat je intern gezorgd hebt voor een sterke organisatie is het zaak dat je doelgroep weet dát je er bent, waaróm je er bent en wáár je bent. Ook dat klinkt vanzelfsprekend, maar het is niet altijd even eenvoudig te realiseren. Het is zaak rekening te houden met de doelgroep en hoe zij communiceert. Jij moet je daar op aanpassen, niet andersom.  

 

De Nieuwe Wind stelt je in staat om via professionele ondersteuning van waarde te zijn voor je doelgroep en beter in contact te komen met je doelgroep/achterban. Social media en website zijn bij uitstek middelen om het contact met je achterban te versterken en je organisatie op de kaart te zetten. We kunnen je organisatie snel op een hoger plan tillen met het organiseren van enquêtes, professionele nieuwsbrieven en/of een uitnodigende en aansprekende website. Dit kunnen we volledig uit handen nemen. Daarmee creëer je voor jezelf meer tijd om de dagelijkse strategische doelen te bereiken. Win-win dus!

OP MAAT

Samen met jou stellen we een plan op dat past bij jouw organisatie. Maatwerk met jouw team en organisatie  als middelpunt. We gaan aan de slag met;

  • het vormen van een visie

  • strategische doelen vastleggen

  • interne rolverdeling 

  • focus creëren 

  • Mogelijkheden om jouw externe profiel te vergroten en versterken

 

TARIEF

Neem contact op met jouw adviseur voor een passend aanbod

bottom of page