top of page

Wet- en Regelgeving

De Woningwet in de praktijk

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
4,5 uur
De Samenvatting

In deze training nemen we u mee in de veranderingen die de Woningwet 2015 met zich mee brengt.

 

Op een praktische wijze en interactief. 

U krijgt kennis mee die nodig is, maar ook zicht op wat voor u, als huurdersorganisatie, belangrijk is.

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen waarbij uw vereniging of stichting centraal staat. Voorafgaand aan de training stemmen we met u af waar in uw optiek de nadruk komt te liggen tijdens de training. Uw vraag staat dus centraal. De praktische tips waar u mee naar huis gaat, hebben dan vanzelfsprekend betrekking op de gemeente of regio waarin u actief bent.

 

Vanuit een globale uitleg over de veranderingen die de woningwet 2015 met zich meebrengt, nemen we u mee, in het proces en op de inhoud. We gaan in op de manier waarop u als huurdersorganisatie gezamenlijk met de gemeente, woningcorporatie en andere belanghouders kan komen tot een woonvisie of prestatieafspraken. Welke rol en taken heeft een huurdersorganisatie? Wat wordt verwacht van de partners in de samenwerking tussen gemeente, woningcorporatie en huurdersorganisatie?

Vooraf overleggen we met u over de indeling van de dag, het tijdstip en de locatie. Wij komen graag naar u toe, ook wanneer dit ’s avonds is. Mocht het niet mogelijk zijn de training bij u op locatie te volgen, dan kijken we graag, samen met u, naar een geschikte locatie bij u in de omgeving.

DOWNLOAD BROCHURE
bottom of page