top of page

Sterk In Gesprek

De begroting van de corporatie

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
3,5 uur
De Samenvatting

De begroting van uw verhuurder keert jaarlijks terug en u heeft daar als huurdersorganisatie iets over te zeggen. Hoe mooi zou het zijn om vooraf bij het opstellen van de begroting betrokken te zijn? U staat als organisatie middenin de doelgroep. U weet wat nodig is voor uw achterban. Goed om te weten dat u zich daar met steun vanuit de Overlegwet, op een prettige manier voor kunt inzetten.

 

Maar hoe pak je dat aan en hoe kunt u samen met de verhuurder optrekken om vooraf invloed uit te oefenen op de begroting? Samen met de betrokken en kundige trainingsleiders van De Nieuwe Wind komt u tot inzichten die uw zeggenschap op de begroting vergroten. Na afloop heeft u een plan in handen om met de corporatie naar de begroting te kijken. U gaat sterk het gesprek aan. Dit maakt u tot een belangrijke strategisch partner en zorgt dat u tijdig belangrijke activiteiten in de begroting kunt inbrengen en gedurende het jaar kunt volgen.

Meer weten over deze training of andere trainingen van De Nieuwe Wind? Bel ons nu of check onze website www.denieuwewind.nl. De Nieuwe Wind biedt altijd 12 maanden trainingsnazorg, dus voor vragen of opmerkingen kunt u, ook na een training, bij ons terecht.

bottom of page