top of page

Sterk In Verbinden

De Algemene Ledenvergadering

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
4 uur
De Samenvatting | Een aantrekkelijke uitnodiging

De Algemene Ledenvergadering is een jaarlijks terugkerende, noodzakelijke vergadering. Tijdens deze vergadering komt een aantal verplichte zaken aan de orde, en daarmee voldoet de vereniging aan haar verplichting. Daarmee kan het voor de vereniging afgedaan zijn. 


Toch kan een Algemene Ledenvergadering ook een zeer bruikbare bron van informatie zijn, waarbij de aanwezigen actief betrokken kunnen worden bij de jaarlijkse activiteiten van uw vereniging of organisatie;


Door een interactief programma op te stellen, betrekt u de aanwezigen bij uw activiteiten en zorgt u voor grotere legitimiteit van uw organisatie. Uw inbreng in de prestatieafspraken en het gesprek met de corporatie, krijgt meer gewicht als u kunt aantonen dat u aantoonbaar uw achterban vertegenwoordigt.


De Nieuwe Wind gaat samen met u in gesprek over mogelijkheden om uw Algemene Ledenvergadering aantrekkelijk te maken voor uw leden. Door de informatie die aanwezigen meebrengen realiseert u meer legitimiteit van uw organisatie. 

Zo maakt u gebruik van de aanwezige input van uw huurders om uw positie te versterken.

bottom of page