top of page

Social Media

Facebookservice

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
12 maanden
Onderwerpen bespreken

Uren zwoegen om een leuk en interessant artikel te maken, maar dan weer te weinig tijd om het écht goed voor elkaar te krijgen. En uw organisatie echt op de kaart zetten met een Facebook account waar iedere week iets nieuws op te lezen is, is dat vol te houden? 

 

We krijgen geregeld de vraag hoe je dat nou goed voor elkaar krijgt. Een eenvoudig antwoord is er niet, want als je je achterban wilt betrekken bij je activiteiten, zul je moeten zorgen dat er voldoende informatie blijft stromen. Om dit via een nieuwsbrief of Facebook op regelmatige basis te blijven doen vergt tijd, veel tijd

FACEBOOKSERVICE

Heeft jouw organisatie een Facebookaccount waar veel te weinig op gebeurt? Zonde, want juist de social media in het algemeen, maar Facebook in het bijzonder, worden vaak geraadpleegd om informatie en nieuws te vergaren over verenigingen en stichtingen. 

Als je al een Facebook account voor je organisatie in gebruik hebt, kan het social media team daar, uiteraard met jouw toestemming, berichten op gaan plaatsen, zodat er weer 'beweging' ontstaat, en je vereniging, stichting of organisatie weer zichtbaar wordt. Een uitstekende manier om jezelf weer op de kaart te zetten, en dat is in deze tijd erg belangrijk. Het ministerie schrijft voor dat bijvoorbeeld een huurdersorganisatie legitiem moet zijn. Legitiem zijn betekent dat de achterban betrokken en gehoord wordt, zodat de mening van de achterban duidelijk wordt meegenomen in de onderhandelingen met corporatie en gemeente. 

 

Door middel van Facebook kun je direct in contact komen met je achterban. Vragen stellen, polls opzetten reacties peilen; kortom, de perfecte manier om nauw contact te onderhouden. De Nieuwe Wind ontzorgt jouw bestuur en zorgt voor wekelijkse berichten op je account. Nog geen account, dan helpt De Nieuwe Wind met het opzetten daarvan. Een unieke kans om zorgeloos meer betrokkenheid te realiseren.

bottom of page