top of page

Nieuwe bestuursleden

Corporatietaal in de praktijk

Wat u kunt verwachten;

maatschappelijke-participatie-1024x1024.
Tijdsduur:
Optioneel:
3 uur
De Samenvatting

In de contacten met woningcorporaties en gemeente hebben bestuursleden van huurdersorganisaties te maken met vaktermen, ander taalgebruik en specifieke wet- en regelgeving. Als vrijwilliger wordt van u verwacht dat u een professionele rol vervult. 

 

Vooral voor nieuwe bestuursleden kan het lastig zijn aansluiting te vinden op dit vakgebied met specifieke termen en begrippen.

De Nieuwe Wind neemt u in deze training mee in de onderwerpen die voor u belangrijk zijn om meer over te weten. In de voorbereiding van overleggen en tijdens overleggen geeft de kennis die u in deze training opdoet een goede basis, waardoor uw stevigheid als gesprekspartner toeneemt en uw zelfvertrouwen groeit.

 

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen waarbij uw vereniging of stichting centraal staat. Voorafgaand aan de training stemmen we met u af waar in uw optiek de nadruk komt te liggen tijdens de training. Uw vraag staat dus centraal. Naast kennis en praktische tips gaat u naar huis met inzichten die betrekking hebben op thema’s die voor uw huurdersorganisatie van belang zijn.

Vooraf overleggen we met u over de indeling van de dag, het tijdstip en de locatie. Wij komen graag naar u toe, ook wanneer dit ’s avonds is. Mocht het niet mogelijk zijn de training bij u op locatie te volgen, dan kijken we graag, samen met u, naar een geschikte locatie bij u in de omgeving.

DOWNLOAD BROCHURE
bottom of page