top of page
Untitled.png
HVPV Logo afdesigner.png

aanmelden
Algemene Ledenvergadering

Spectrum.png

Spectrum
kees stipplein 72
veenendaal

Wij nodigen u hierbij uit voor de Algemene Ledenvergadering van HVPV op 25 april 2023, die plaatsvindt in Spectrum Veenendaal. De vergadering begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Tijdens deze vergadering worden er diverse onderwerpen besproken die van belang zijn voor u als huurder van Veenvesters:

 

Agenda:

 1. Opening en welkom

 2. Voorstelrondje

 3. Vaststellen van de agenda

 4. Mededelingen vanuit het bestuur

 5. Secretarieel jaarverslag 2022

 6. Financieel jaarverslag en verslag van de kascommissie

 7. Voorstel tot verlenen décharge aan het bestuur

 8. Benoeming van de nieuwe kascommissie

 9. Activiteitenplan 2023

 10. Begroting 2023  
  PAUZE​

 11. Vacatures nieuwe bestuursleden                            

 12. Voorstel tot wijzigen Statuten

 13. Lopende zaken

 14. Goedkeuring van de notulen Algemene Ledenvergadering 15 november 2022

 15. Sluiting van de vergadering

 

Wij willen benadrukken dat uw aanwezigheid tijdens deze vergadering van groot belang is. U krijgt namelijk de gelegenheid om uw stem te laten horen over de onderwerpen die besproken worden. Daarnaast biedt deze vergadering u de mogelijkheid om in contact te komen met andere huurders van Veenvesters uit Veenendaal en samen te werken aan een betere woonomgeving.

 

Om uw aanwezigheid te bevestigen, verzoeken wij u vriendelijk het onderstaande  aanmeldformulier in te vullen. Na ontvangst van uw aanmelding, sturen wij u een bevestiging per e-mail.

 

Mocht u voorafgaand aan de vergadering nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen in het aanmeldformulier. De antwoorden op uw vragen zullen we na de vergadering meegeven in een gedrukt document, of zullen worden behandeld tijdens de vergadering, afhankelijk van het onderwerp

 

Wij zien u graag op 25 april!

Aanmeldformulier

Vragen met een * zijn verplichte vragen

Aantal personen
Lidmaatschap

HVPV zoekt enthousiaste huurders van Veenvesters die iets willen bijdragen aan prettig, veilig en betaalbaar wonen in Veenendaal. Op dit moment is er een vacature voor een vicevoorzitter en een algemeen bestuurslid. Heeft u interesse om een paar uur per maand te investeren om er voor de Veenendaalse huurders het beste uit te halen? Maak dan hieronder uw keuze kenbaar en wij nemen vanzelf even contact met u op. We zouden het echt fijn vinden om met u in contact te komen! 

Selecteer een optie

AVG akkoord
Ik ga ermee akkoord dat HVPV en De Nieuwe Wind mijn gegevens gebruiken om mij op de hoogte te houden en een bevestigings-email te versturen. Mijn gegevens zullen nooit aan andere partijen worden doorgegeven, conform AVG-richtlijnen

De aanmeldtermijn is verstreken

HVPV Logo afdesigner.png
bottom of page