De NIEUWE WIND ONTZORGT...

Persberichten voor uw organisatie:

helder en doeltreffend!

Persberichtenservice

Waarom verdwijnen zoveel persberichten in de prullenbak van de nieuwsredactie? Waarom is het zo lastig om onder de aandacht van lokale of nationale redacties te komen?

Het schrijven van een goed persbericht is een lastig proces. De juiste toon vinden die het in de pers goed doet vereist de juiste kennis. De Nieuwe Wind specialiseert zich hierin en kan voor jouw organisatie een pakkend, origineel en nieuwswaardig persbericht schrijven. Een persbericht over geplande activiteiten, of juist de successen die jouw organisatie behaald heeft zorgt voor positieve bekendheid en zet jouw organisatie nóg beter op de kaart in jouw stad of dorp.

Online en offline

Persberichten staan voornamelijk bekend als offline methode, d.w.z. dat het in de papieren media gebruikt wordt. Nieuwsbladen, kranten of magazines maken vaak gebruik van persberichten, maar juist tegenwoordig wordt ook online (digitale media zoals websites, nieuwssites en blogs) vaak gebruikgemaakt van persberichten. Redacties zijn blij met goed geschreven persberichten, dat scheelt hen werk en als de berichten nieuwswaardig genoeg zijn, zullen ze geplaatst worden.

Neem contact op met De Nieuwe Wind en laat je informeren over de mogelijkheden. Een persbericht van De Nieuwe Wind brengt je organisatie direct onder de aandacht van je doelgroep.

119,-

excl. btw

Persbericht schrijven

- inclusief voorbereidende werkzaamheden

- inclusief 'Noot voor de redactie'

- evt. voorzien van rechtenvrije afbeelding/foto