De Nieuwe Wind ontzorgt

In ons werk als adviseur van De Nieuwe Wind zien wij verenigingen die te kampen hebben met onderbezetting. Vaak kan dan alleen het hoognodige aan activiteiten worden uitgevoerd en blijven zaken als websitebeheer, social media en de wijze waarop de vereniging zich aan de (potentiële) leden presenteert, onderbelicht.

Heel erg zonde, want waar komt de legitimiteit van je organisatie vandaan? Juist van leden en potentiële leden, en die kun je vaak alleen maar bereiken via de moderne kanalen, zoals social media, nieuwsbrief en website. De Nieuwe Wind heeft modules ontwikkeld waarbij deze kanalen voor u worden ingevuld en u ontzorgd wordt. Wij kunnen zelfs een website voor u bouwen en beheren, zonder dat u daar enige kennis voor nodig hebt.

Ook nieuw in ons aanbod zijn de trainingsmodules die u kunt volgen en nalezen wanneer het ú uitkomt. Het unieke 'Op de Hoogte' pakket kunt u aanschaffen en daarna op uw eigen tempo lezen en teruglezen wanneer u dat zelf wilt. Handig als u niet zo vaak in de gelegenheid bent om een training of cursus te volgen.

nog tekst zichtbaar in Positie en Kennen en Kunnen invoegen