Laag_1.png

VACATUREPAGINA

De Nieuwe Wind Werving en Selectie

organiseert en ontzorgt organisaties op het gebied

van werving en selectie van o.a. bestuursleden

en/of huurderscommissarissen.

 

De Nieuwe Wind is

werving en selectie die wél werkt!

THEA MBA BADGE.png
LHP logo fc.tif
logo.png

Vacature Lid van de Raad van Commissarissen van Woonzorg Nederland, op voordracht van de huurders

Woonzorg Nederland zet zich in voor bijna 45.000 senioren en mensen met een zorgvraag. We zijn een landelijke woningcorporatie met circa 41.500 wooneenheden verspreid in meer dan 170 gemeenten. Daarvan verhuren we circa 12.500 eenheden aan zorgaanbieders voor intensieve zorg, zoals verzorgings- en verpleeghuizen.

 

Onze huurders bestaan uit een enorme verscheidenheid aan mensen, qua culturele achtergrond, qua inkomenspositie en qua vitaliteit.

Glimlachend hoger paar

Het Landelijk Huurders Platform

Het Landelijk Huurders Platform (LHP) is de landelijke belangenbehartiger voor alle mensen die huren van Woonzorg Nederland. Vanuit de vestiging in Zwolle wordt door een actief en betrokken team vrijwilligers toegezien op goede voorwaarden voor de bewoners van de complexen van Woonzorg.  

Minimaal eenmaal per twee maanden vindt er overleg plaats tussen het bestuur en de directie van Woonzorg Nederland. In dit overleg worden onderwerpen besproken die betrekking hebben op het beleid van Woonzorg Nederland. Hierbij kunt u denken aan:

  • Huurprijzen en huurverhogin

  • Kwaliteit van de woningen

  • Dienstverlening en klachtafhandeling

  • Servicekosten

  • Belangen van huurders bij herstructurering, renovatie en nieuwbouw en verkoop van huurwoningen etc.

IMG_1791-2.jpeg

Op dit moment is er in de Raad van Commissarissen van Woonzorg Nederland een vacature voor de functie van lid van de RvC op voordracht van de huurders, de 'Huurderscommisaris'. Deze commissaris wordt voorgedragen door de huurders.

Solliciteer direct
Geslacht
Motivatie uploaden
C.V. uploaden