ALV en HRP Laposta.png

Algemene Ledenvergadering om 19:00 uur

Huurdersraadpleging om 19:30 uur

Algemene Ledenvergadering en HuurdersraadplegingDe Huurderij is dé belangenbehartiger voor alle huurders van Rijnhart Wonen in Leiderdorp en Zoeterwoude. Het bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers die maar één doel voor ogen hebben; het allerbeste voor de huurders bereiken!


 

Op woensdag 24 februari organiseert De Huurderij haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Aan deze vergadering, gecombineerd met een huurdersraadpleging kun je via een gratis livestream meedoen. 
Als je je registreert, krijg je van ons een email met een unieke en persoonlijke link om de uitzending van de Algemene Ledenvergadering te starten.

 

Daarvoor is geen technische kennis nodig, Voor de Algemene Ledenvergadering hoef je alleen op 24 februari om 19:00 uur op de link te klikken, waarna je automatisch wordt verbonden. 


Ben je geen lid en neem je alleen deel aan de huurdersraadpleging, dan kun je om 19:30 uur op de link klikken om te kunnen deelnemen.

Agenda:
19:00 uur: Aanvang en opening Algemene Ledenvergadering
 1. Welkom door de voorzitter

 2. Uitleg over de digitale ALV door Thea de Feijter, De Nieuwe Wind

 3. Voorstellen bestuursleden De Huurderij

 4. Aspirant bestuurslid voorstellen.

 5. Vaststellen agenda

 6. Verslag van de laatste ALV in 2019

 7. Mededelingen

 8. Bestuurszaken

 9. Secretarieel jaarverslag 2020, activiteitenplan 2021

 10. Financieel jaarverslag 2020

 11. Benoeming kascommissie 2022

 12. Ontwikkelingen rondom bewonerscommissies

 13. Behandeling van vragen

 14. Rondvraag en sluiting 19.30 uur

In het tweede gedeelte van deze bijeenkomst ga je, zoals je gewend bent van ons, kennismaken met de nieuwe manager wonen van Rijnhart Wonen, Karen Moes.

19:30 - 20:30 uur: 
Huurdersraadpleging, met als 
Thema: Betaalbaar Wonen

Het bestuur van De Huurderij vindt het van ongelooflijk belang dat ze de stem van de huurders horen en te weten komen wat er leeft. Door de lockdown kunnen we helaas niet live met elkaar in gesprek. Door het organiseren van een digitale huurdersraadpleging kunnen we op afstand met je in gesprek over het thema betaalbaar wonen en horen we ook jouw mening. Zo praten we je in één avond bij en nog belangrijker, we horen meteen wat jouw reacties hierop zijn.   

 

Meepraten


Het bestuur van De Huurderij en de mensen van Rijnhart Wonen bespreken met jou het thema ‘Betaalbaar Wonen in Leiderdorp en Zoeterwoude’. Hoe ziet het huurbeleid van Rijnhart Wonen eruit en welke invloed heeft de Overheid en De Huurderij hierop? Hoe gaat Rijnhart Wonen de huurprijs-aanpassing vormgeven in 2021? Zo word je in één avond geïnformeerd en horen we graag jouw mening. 
 
Jouw mening is van invloed op de koers van De Huurderij en uiteindelijk het beleid van Rijnhart Wonen. Door je mening te geven oefen je invloed uit op de toekomst van (betaalbaar) wonen in jouw gemeente!

 

Invloed van huurders

Tijdens de huurdersraadpleging krijg je als huurder van Rijnhart Wonen in Leiderdorp en Zoeterwoude, de mogelijkheid om door middel van een chat en digitale stemmingen. Je hebt hiermee dus direct invloed op de uitkomst. Dát is participatie zoals het hoort!

Alleen leden kunnen deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering om 19:00 uur. Deelnemers aan de Huurdersraadpleging zijn welkom vanaf 19:30 uur.

De Huurderij.png
Aanmeldformulier
Ik meld me aan voor:

19:00 - 19:30 uur

19:30 - 20:30 uur

Je kunt hieronder een vraag stellen aan De Huurderij over de inhoud van de stukken behorend bij de Algemene Ledenvergadering. Indien dit past binnen de agenda van de avond, komt jouw vraag ter sprake . Is dit niet mogelijk, dan neemt De Huurderij persoonlijk contact met je op.

Met het verzenden van dit formulier ga ik ermee akkoord dat De Nieuwe Wind mijn gegevens gebruikt om te communiceren naar De Huurderij ten behoeve van de online ledenvergadering en de huurdersraadpleging. De Nieuwe Wind mag mij de vergaderstukken per mail toesturen op het hierboven ingevulde emailadres.

De Huurderij.png