Sterk In Verbinden

Meedenkbijeenkomsten organiseren en leiden

Wat u kunt verwachten;

Tijdsduur:
Optioneel:
3 uur
De Samenvatting | Een aantrekkelijke uitnodiging | Aanmeldservice

Wil je participatie écht vormgeven en huurders (en woningzoekenden) vragen mee te denken met thema's waarover jij in gesprek gaat met de corporatie en/of de gemeente? Laat je dan verrassen in een of meerdere meedenkbijeenkomsten. 

 

In nauwe samenwerking met jou organiseren we meedenkbijeenkomsten voor groepen tussen de 10 en 100 deelnemers.  

 

Samen stemmen we een thema met bijbeho-rende vragen, die je aan deelnemers voor wilt leggen, af. Denk bijvoorbeeld aan het verkrijgen van input voor de thema's die in de prestatieafspraken terugkomen. 

 

Wanneer je door  middel van een meedenkbijeenkomst input ophaalt bij de huurders of woningzoekenden, sta je ijzersterk in gesprekken die je ingaat met de corporatie en/of de gemeente. 

 

Voordelen

Een meedenkbijeenkomst kent een aantal voordelen: 

  • Deelnemers voelen zich gehoord, je doet immers iets met hun ideeën en/of meningen

  • Men voelt zich betrokken bij de besluitvorming

  • Deelnemers worden geïnformeerd over jouw werk als huurdersorganisatie

  • Door meningen en ideeën op te halen bij je achterban, ben je werkelijk legitiem

  • Jouw organisatie wordt beter zichtbaar

  • Je leert je doelgroep beter kennen

 

Ontzorgen

Uitnodigingen maken en versturen is lastig; de organisatie hiervan is erg intensief en tijdrovend. De Nieuwe Wind heeft hiervoor uitstekende ontzorgopties. Wij verzorgen het volledige proces als jij dat wilt. Wij bieden de volgende opties:

 

1. Aanmeldservice

Wij verzorgen de digitale uitnodiging. Deelnemers kunnen zich via een speciale website aanmelden. De Nieuwe Wind verzorgt dit proces volledig.

 

2. Samenvatting

Om je deelnemers en/of je gesprekspartners terug-koppeling te geven van de bijeenkomst, kan De Nieuwe Wind een duidelijke samenvatting uitbrengen. Hierin wordt duidelijk weergegeven wat er in de bijeenkomst is gezegd, geschreven en opgemerkt. Zeker voor de langere termijn is dit van onschatbare waarde; en het vergroot je legitimiteit.

 

3. Herinschrijving voor o.a. vervolgsessie(s)

Soms worden meerdere bijeenkomsten georganiseerd over verschillende onderwerpen. De Nieuwe Wind kan de bestaande deelnemersgroep laten herinschrijven voor nieuwe bijeenkomsten door deze hiervoor uit te nodigen bij de verspreiding van de Samenvatting. 

 

Je zult versteld staan van de resultaten die je hiermee gaat bereiken. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

LOCATIE

Meedenkbijeenkomsten vinden plaats op een locatie die u zelf beschikbaar heeft of zelf kiest, op een moment dat het jou en de deelnemers past.

 

TARIEF

Neem contact op met jouw adviseur voor een passend aanbod

© 2019 - De Nieuwe Wind - Krachtige expertise rondom huren, wonen en vernieuwing in de bouw