Nieuwe bestuursleden

Corporatietaal in de praktijk

Wat u kunt verwachten;

Tijdsduur:
Optioneel:
3 uur
De Samenvatting

In de contacten met woningcorporaties en gemeente hebben bestuursleden van huurders-organisaties te maken met vaktermen, ander taalgebruik en specifieke wet- en regelgeving. Als vrijwilliger wordt van je verwacht dat je een professionele rol vervult. 


Vooral voor nieuwe bestuursleden kan het lastig zijn aansluiting te vinden op dit vakgebied met specifieke termen en begrippen.

 

De Nieuwe Wind neemt je in deze training mee in de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn om meer over te weten. In de voorbereiding van overleggen en tijdens overleggen geeft de kennis die je in deze training opdoet een goede basis, waardoor jouw stevigheid als gesprekspartner toeneemt en je zelfvertrouwen groeit. 

 

Het programma bestaat uit een aantal onderdelen waarbij jouw vereniging of stichting centraal staat. Voorafgaand aan de training stemmen we met je af waar in jouw optiek de nadruk komt te liggen tijdens de training. Jouw vraag staat dus centraal. Naast kennis en praktische tips ga je naar huis met inzichten die betrekking hebben op thema’s die voor jouw huurdersorganisatie van belang zijn. 

 

OP MAAT

- We stellen in overleg het programma samen

- Vooraf overleggen we met je over de indeling van de dag

- Het programma is nooit standaard, maar altijd op jouw bestuur afgestemd.

 

LOCATIE

Wij komen graag naar je toe, ook wanneer dit ’s avonds is. Mocht het niet mogelijk zijn de training bij jou op locatie te volgen, dan kijken we graag, samen met jou, naar een geschikte locatie bij jou in de omgeving.

 

TARIEF

Neem contact op met jouw adviseur voor een passend aanbod.

© 2019 - De Nieuwe Wind - Krachtige expertise rondom huren, wonen en vernieuwing in de bouw